Share with:


פרווה

אופן הכנה

שש בצים
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס ו 3/4 קמח
כוס שמן
אחד אפיה
אחד וניל
כוס מיים רותחים

אופן הכנה:
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב לא נוקשה
את החלמונים השמן הקמח שוקולית אפיה וניל והמיים לערבב טוב לקפל בעדינות את הקצף לתערובת לשים בתבנית עשרים ושש חום התנור מאה שבעים בערך חמישים דקות ליבדוק עם קסם

גנש שוקולד:
חפיסת שוקולד מריר עם 3/4 מיכל שמנת מתוקה .להמיס במיקרו עד לקבלת צבע חום.לישפוך על העוגה לעטר מה שבא לכם❤️

עוגת שוקולד_עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים