Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל.
חצי כוס שמן
200 גר שמנת חמוצה/לפרווה 3/4 כוס מיץ תפוזים.
1 כוס קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה.
2 כוסות שקד לבן טחון.
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות.
3 כפות פרוסות שקד לבן.

ציפוי:
1 כף דבש מהול עם חצי כוס מים רותחים.

*הכנה*
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,סוכר וניל,סוכר ושמן עד לאיחוד.
בקערה נפרדת,להניח כל המצרכים היבשים כולל התפוחים ולערבב.
להוסיף לבלילת הבצים שמנת חמוצה/מיץ תפוזים לסירוגין עם החומרים היבשים,עד לקבלת בלילה אחידה.
להניח בתבנית 26.מעל לפזר פרוסות שקד לבן.
אפייה ב170 עד לקבלת קיסם מעט לח.
איך שהעוגה יוצאת לשפוך את הדבש המהול.
באהבה

אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

מתכוןמתכון

עוגת שקדים ותפוחים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים