Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
7 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים

הכנת הסירופ:
לערבב שליש כוס סוכר עם חצי כוס מים רותחים וכפית של תמצית רום
למילוי בן השכבות:
2 שמנת מתוקה להקצפה
ממרח ריבת חלב
אינסטנט פודינג ריבת חלב
1כף סוכר

הכנת המילוי:
בקערה מיקסר להקציף הכל עד לקבלת קצף יציב.
להקציף שמנת עם סוכר ופודינג ריבת החלב
דרך הכנת העוגה:
1. מפרדים את החלמונים והחלבונים
2. בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר והאינסטנט פודינג ריבת חלב.
3. לאט לאט מוספים את שאר המרכיבים ואת הקמח בסוף.
4. את התערובת מעברים לתבנית 26 ואופים בחום של 170 מעלות עד שהיא מוכנה.
5. לאחר שהעוגה מוכנה וקרה , פורסים אותה ל- 3 חלקים.
6 להרטיב את החלקים עם הסירופ ולראות שזה נספג.

בניית העוגה:
1. על הבסיס אחרי שהוא ספג את הנוזלים , נמרח על הבסיס שכבה של ריבת חלב , ומעל שכבה של קצפת.
2 נמשיך כך עם שאר החלקים.
3. נקציף שמנת ונצפה את העוגה ונצמיד לעוגה שבבי שקדים קלויים
4.נקשט מעל עם קצפת וריבת חלב

עוגת ריבת חלב_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים