Share with:


חלבי

אופן הכנה

לפי מתכון של סיגלית ימין ושינוי שלי הוספת

קרם שוקולד💜❤💜
בסיס:
200 גר' שוקולד מריר להמיס יחד
1/2 כוס שמנת להקצפה
6 ביצים להקציף לקצף בהיר
1/2 כוס סוכר ואוורירי כ- 8 דקות
להוסיף את השוקולד
המומס לערבב, ולאפות
בחום 180 כ 25 דקות
כשהעוגה עדיין קצת
רוטטת.

קרם שוקולד:
1/2 1 שמנת להקצפה להקציף עד שמתקבלת
קצפת יציבה.
1/2 כוס שמנת להקצפה
150 גר' שוקולד מריר להמיס יחד, להוסיף
לקערת המיקסר על הקצפת
ולהקציף עוד קצת,
ולשים על הבסיס
ליישר, ולשים במקפיא
לשעה.

קרם וניל:
2 שמנת להקצפה להקציף הכל יחד עד
1 אינסטנט פודינג וניל לקבלת קצף יציב
2 שמנת חמוצה לשים על קרם
1 כוס קוקוס השוקולד ליישר ולשים
במקפיא להתייצבות.

ציפוי:
חצי כוס שמנת להקצפה להמיס ולצקת על
150 גר' שוקולד חלב/ מריר הקרם.

עוגת קרמבו עם קרם שוקולד, וקרם וניל_מתכון  של אפרת מילוא טויטו
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים