Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

5 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים/ מים / קצפת צמחית( אני עם קצפת)
2 כפיות תמצית וניל
2סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.

ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ או מים או קצפת
וניל ותמצית וניל
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
מחממת תנור ל- 160 מעלות
אפיה כ- 50 דקות.
משמנת ומקמחת סיר פלא
או 3 אינגלייש או תבנית עגולה.
אופה .
כשעוגה קרה אפשר לפזר אבקת סוכר

עוגת טורט וניל ❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים