מצרכים
לטורט
200 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
שש ביצים בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר
לקרם וניל
שתי מכלים שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
חבילת אינסטנט פודינג וניל
שני גבעים שמנת חמוצה
לציפוי
חצי מיכל שמנת מתוקה
כפית נס קפה
150 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
שמים בקערה שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה ממיסים במיקרוגל
מניחים בצד לצינון
במיקסר מקציפים שש ביצים חצי כוס סוכר לקצף יציב תופח אוורירי 10 דקות מוסיפים את
תערובת השוקולד
מנחים את התערובת בתבנית עגולה מס 24 משומנת אופים על חום 180מעלות 30 ,35 דקות עד שהעוגה תפוחה רכה מעט רוטטת
היא תתייצב בקירור
מכינים קרם
מקציפים שני שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר אינסטנט פודינג וניל שמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב משטחים את הקרם על העוגה
הקרה בתבנית מעבירים למקפיא להתייצבות לפחות ארבע שעות
מכינים ציפוי
שמים בקערה חצי
מיכל שמנת מתוקה
שוקולד חלב נס קפה
ממיסים במיקרוגל
מערבבים מצננים מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה מחזירים למקפיא
כעבור כמה שעות מעבירים סכין מסביב לעוגה לשחרר את העוגה העוגה, פורסים ומגשים בתיאבון סיגלית ימין