Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

שכבה 1…..
250 גרם עוגיות טחונות
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים היטב
משטחים בתבנית
10/15 דקות אפיה
180 מעלות

שכבה 2….
מקציפים..
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
2 אינסטנט וניל צרפתי
עד שיש לנו קצפת טובה

את הקצפת שופכים
לתבנית ומורחים עם מרית
על הכל כדי לשטח

שכבה 3….
בסיר מחממים….
1 שמנת מתוקה
עד רתיחה
מכבים את האש
מוסיפים…
2 שוקולד מריר(צו'קטה)
מערבבים עד שהשוקולד נמס
ממשיכים לערבב כדי לצנן אותו
ושופכים מעל הקצפת(שכבה 2)
מנערים קלות את התבנית מצד לצד שהגנאש יגיע לכל מקום בתבנית
תיהנו

עוגת קצפת בציפוי גנאש על בסיס עוגיות (3 שכבות)_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים