Share with:


פרווה

אופן הכנה

שתים וחצי כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
7 ביציםL מופרדות
כוס סוכר
להפריד את הביצים להקציף חלבונים עם הכוס סוכר לקצף יציב לא מידי
בקערה נפרדת את החלמונים עם שמן מיץ תפוזים סוכר וניל קמח לערבב היטב לקחת מקצף הביצים להוסיף לקערה עם התערובת להוסיף לקצף של הביצים לערבב בזהירות עם מרית בצורה סיבובית
לקצוף 100 גר שוקולד מריר
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
וכוס קוקוס
להוסיף לתערובת העוגה לערבב היטב
לתבנית פלא 26 לא לשמן רק את התחתית
לאפות בחום 170 מע' שעה ועשר דק
להוציא לעטוף עם נילון נצמד
להפוך את התבנית לקרר שעתיים לפחות להפוך
אפשר לפדר עם אבקת סוכר
או לחמם 150 שמנת מתוקה עם 100 גר שוקולד מריר להמיס במיקרו כדקה לשפוך על העוגה
בהצלחה בתאבון💝🙏

עוגת קוקוס שוקולד ואגוזי מלך פרווה_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים