Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס סוכר
2 וחצי כוסות קוקוס
200 גרם שוקולד מריר
80 גרם מחמאה
3 כפות קקאו
3 כפות מים
3 כפות סוכר לשוקולד
1 קופסא קצפת צימחית
3 כפות אינסטנט וניל

הכנה
להקציף 6 חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף לא קשה מידי
להוסיף עם מרית 2 וחצי כוסות קוקוס
לשטח בתבנית ולאפות 25 דק בחום 180 מעלות

לשכבת השוקולד
200 גרם שוקולד מריר
80 גר מחמאה או חמאה
להמיס במיקרוגל ולהוסיף
3 כפות קקאו
3 כפות מים
3 כפות סוכר
לצנן להוסיף 6 חלמונים אחת אחת
כששכבת הקוקוס קרה לשים את יכבת השוקולד מעל
על זה לשים
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות אינסטנט
2 כפות סוכר
לפרווה – קצפת צימחית
להכניס לקירור

בהצלחה אורה

עוגת קוקוס משולבת_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים