Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים מופרדות
1 1/2 כוסות סוכר
1 סוכרר וניל
4 כפות פודינג וניל
1 כוס שמן
2 כוסות מיץ תפוזים
1 כוס קוקוס
1 1/2כוסות קמח
1 אבקת אפייה
50 גרם שוקולד חלב מגורד
50 גרם שוקולד מריר מגורד

אופן ההכנה:
1 להקציף את החלבונים עים כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב
2 לקערת החלמונים נוסיף חצי כוס סוכר ולטרוף במטרפה להוסיף שמן,מיץ תפוזים,קוקוס,והקמח ולערבב הייטב
3 לאחד את שני הבלילות להוסיף את השוקולד המגורד ולערבב בצורת עטיפה
4 לשמן תבנית 26 עים החור באמצע ולאפות בחום 170 מעלות כ-שעה
5 לצנן את העוגה הייטב ולפדר באבקת סוכר

עוגת קוקוס ושוקולד מגורד
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים