Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

נמדד בכוס 200 מ״ל

לבלילה :

200 גרם מרגרינה מומסת או חמאה מומסת או כוס שמן
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח לבן או קמח כוסמין לבן כמו שאני הכנתי
1/2 כוס מיץ תפוזים או 1/2 כוס מים

לקישוט:

2 תפוחים חתוכים לסהרונים
סוכר וקינמון לקישוט
3 כפות ריבה, אני שמתי ריבת תות שדה

אופן ההכנה:

לשים בקערה את החמאה/שמן/מרגרינה,
להוסיף את הביצים ולהקציף במקצף ידני.
להוסיף את הסוכר, המיץ ואבקת אפיה
ולבסוף את הקמח.
לערבב היטב את הבלילה שלא ישארו גושים.
מעבירים את הבלילה לתבנית אחת 24, או שתי תבניות אינגליש קייק, מניחים מעל את תפוחי העץ, מסדרים יפה.
אפשר לשים במקום אפרסקים או נקטרינות או שזיפים.
מעל מפזרים סוכר וקינמון ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות 45 דקות.
אחרי שהעוגה התקררה לקחת את הריבה ולדלל אותה במים חמים.
להבריש את העוגה היטב לא להתקמצן.
מרוש׳קה🌹

עוגת פרי נהדרת_מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים