Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :

2 תבניות אינגליש קייק
4 ביצים
כוס סוכר 200 גרם
100 גרם פרג טחון
100 גרם שוקולד מגורד
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 גביע יוגורט
גרדה מלימון שלם
כוס קמח 200 גרם
חצי כוס קוקוס
כפית תמצית וניל
50 גרם אגוזים שבורים

גאנש שוקולד:
6 כפות שמנת מתוקה – 100 גרם שוקולד מריר להמיס יחד

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ותפוח
בקערה אחרת שמים את החלמונים ,השמן, תמצית הוניל ,היוגורט, גרדת הלימון השוקולד מגורד והסוכר וניל מערבלים עד לאיחוד החומרים
מוסיפים את הקוקוס האגוזים ואת הפרג מערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה
שמים בתבניות אינגליש קייק משומנות אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 30 – 35 דקות
מקררים את העוגות ושופכים מעל את גנאש השוקולד.

עוגת פרג ושוקולד גנאש טעימה במיוחד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים