Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקלתית
300 גרם קמח.
100 גרם אבקת סוכר..
קורט מלח..
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות.
ביצה.

למילוי
250 גרם שוקולד מריר..
שמנת מתוקה אחת..
25 גרם חמאה..
2 ביצים..
חצי כוס סוכר..

לציפוי
שוקולד מריר.
חצי שמנת מתוקה..

אופן ההכנה
במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה..
לעבד בםולסים קמח אבקת סוכר מלח וחמאה לתערובת פירורית.
להוסיף את הביצה רק עד כדי גיבוש…
לא לעבד מידי כדי לא לפגום במרקם…
לשים בנילון נצמד ולמקרר חצי שעה…
לקמח ניר אםיה ולרדד את הבצק לעיגול שיספיק לתבנית ולדפנות…
להעביר ולהדק טוב גם בדפנות…
לדקור במזלג ולשים במקפיא 15 דקות…
להוציא ולאםות אפיה עיוורת…
לשים על העוגה ניר אפיה ולפזר שעועית או חומוס שיהיה למשקולת שהעוגה לא תתנפח..
לאפות ב180 מעלות עד הזהבה קלה זה בערך 15 דקות…
לערבב בקערה שקולד שמנת מתוקה וחמאה להמיס במיקרוגל ולערבב טוב…
להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף סמיך
לערבב בין התערובות ולשפוך על העוגה.
לאפות ב180 מעלות בערך 20 דקות ..
העוגה קצת רוטטת וזה בסדר…לקרר

ציפוי
להמיס במיקרוגל
שוקולד
חצי שמנת מתוקה
לערבב טוב ולשפוך על העוגה

לצנן במקרר ולהגיש.

עוגת פאי שוקולד מושחתת
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים