Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק :
200 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות לפרווה מחמאה
2 וחצי כוסות קמח
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
כפית תמצית וניל
1 ביצה

לעבד לבצק לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר למספר שעות .
ליצור כל מספר שרוצים מבריסטול (שבלונה ) לפתוח את הבצק על ניר אפיה בצק וניר אפיה
להניח את השבלונה ולחתוך בעזרת סכין .
להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למספר דקות .
לקצפת:
פרווה – ריצ'
לחלבי – שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
כוס חלב .

לזלף על הבצק ולקשט בפירות או שוקולדים ❤

עוגת מספרים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים