Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס:
3 ביצים מופרדות להקציף עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב להוסיף חלמונים .2 כפות קקאו.2 כפות שמן. רבע כוס קמח תופח לתבנית 26 לאפות 180 מע כרבע שעה לקרר

למוס:
2 שמנת מתוקה להקציף עם חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי.וכוס חלב
להמיס שקית של גלטין 14 גר עם חצי כוס מים.
להמיס חב 100 גר שוקולד חלב וחבילה 100 גר שוקולד מריר עם חצי חלב ו50 גר חמאה.
להוסיף לשמנת מתוקה לערבב היטב את הקרם להמיס כ30 שניות במיקרו להוסיף את הגלטין לתערובת.לערבב היטב
לשים שקף לשפוך על הבסיס לילה למקרר .

ציפוי:
200 שוקולד מריר
שמנת מתוקה..להמיס..לערבב היטב
לשפוך על העוגה..למקרר לעוד שעה
לקשט

עוגת מוס שוקולד
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים