Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק שמרים – לפי המרשם היסודי
100 גרם חמאה או מרגרינה
150 גרם שקדים קלופים וקצוצים
150 גרם סוכר
2 כוסות חלב
100 גרם סוכר
קורט מלח
חבילת פודינג וניל
3 ביצים
125 גרם חמאה
2 כפות רום או יין

בכל פרוסה כ- 360 קלוריות

להכין את הבצק לפי ההוראות . לרדד ולהניח בתבנית קפיצית .
להתפיח , להרתיח את השומן , השקדים , הסוכר ו-2 כפות החלב .
להסיר מן האש ולמרוח את התערובת הפושרת על הבצק .
להניח לתפוח עוד מעט .
לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ-25 דקות לערבב את אבקת הפודינג .
להרתיח פעם אחת , להסיר מן האש ולערבב עם הביצים המוקצפות .
להקציף את החמאה ולערבב אותה עם הקרם שהתקרר ועם הרום לסירוגין .
לאחר שהבצק התקרר , לחתוך ולמלא בקרם.

עוגת כוורת
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים