Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

200 חמאה/מחמאה
כוס סוכר חום כהה
חצי כוס סוכר רגיל
2 סוכר וניל
2 ביצים
שתים וחצי כוסות קמח תופח
קורט מלח
כוס שוקולד ציפס מריר
כוס שוקולד ציפס לבן

הכנה:
במקסר עם וו גיטרה לעבד חמאה עם סוכר כהה סוכר בהיר וסוכר וניל לתערובת חלקה.להוסיף את הביצים.להוסיף את הקמח מנופה .
להוסיף את השוקולד ציפס לעבד עוד 2 דק.
להניח בתבנית ניר אפיה להרטיב את הידים לגלגל לכדור להניח במרווחים שווים.
לאפות 180 מעלות כ10 דק

עוגיות שוקולד ציפס ריחניות וטעימות
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים