Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון!! עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות, מתוקות ומלאות בשוקולד 😍 מזהירה מראש – סופר ממכרות!
מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם, טעים שם:
https://www.instagram.com/madlen_patisserie/

מתכון לעוגיות: (כ-25 עוגיות בינוניות)
– 100 גרם חמאה רכה
– 90 גרם אבקת סוכר
– 50 גרם סוכר חום בהיר
– 1 ביצה L
– 170 גרם קמח
– רבע כפית סודה לשתייה
– קורט מלח
– 100 גרם שוקולד קצוץ (אפשר יותר אם רוצים הרבה שוקולד)

אופן הכנה:
1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים לקרם את החמאה הרכה ושני סוגי הסוכרים.
2. לאחר שנוצר קרם – מוסיפים ביצה בהדרגה תוך כדי הקצפה עד להטמעה מוחלטת שלה בתערובת.
3. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים על מהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים הבצק. מוסיפים שוקולד ומעבדים מעט מאוד.
4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למנוחה במקרר של שעה.
5. מוציאים מהמקרר, שוקלים חתיכות של 20 גרם כל אחת. כל חתיכה מכדררים לכדור ומניחים בתבנית. אין צורך לשטח, העוגיות יתשטחו באפייה. משאירים מרווח בין העוגיות כדי שיהיה להן מקום להתרחב.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-10 דקות אפייה, או עד ששחומות.

* 20 גרם בצק נותן לנו עוגיה בינונית וגודל אחיד בין כל העוגיות – זו רק המלצה, אפשר כל גודל שרוצים ולא חייבים לשקול.

תכינו מראש מלא, כי זה יתחסל בלי שתשימו לב 😜
תהנו ❤️

עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות, מתוקות ומלאות בשוקולד
מדלן אביבספר המתכונים של
מתכון של

מדלן אביב

36 מתכונים