Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בס"ד
5 רולדות
600 גרם קמח רגיל מנופה
שקית אבקת אפיה
2 כפות פודינג וניל צרפתי /רגיל
שקית סוכר וניל/כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר רגיל
3/4 כוס שמן רגיל
100 גרם מחמאה/מרגרינה לפי בחירה
כוס מיץ תפוזים /או סחוט


****ללוש לבצק הוא מעט דביק להעביר למקרר ללילה או כמה שעות****
****לאחר קירור ***
לחלק ל 5 חלקים
להתחיל לפתוח לאורך שימו לב בתמונות.


מילוי שאני הכנתי
ממרח פסק זמן +אגוזים
ממרח תמרים+קינמון+אגוזים
קונפיטורה תות שדה+אגוזים
ממרח פסק זמן

***שימו לב שחלק סגירה תהייה כלפי מעטה שלא יפתח לכם באפיה
להניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה לעשות חתך לא עמוק כדי שאחרי אפיה יהיה קל לחיתוך .
לאפות בחום 180 במצב טורבו בערך 20-25 דקות שימו לב שכל תנור יש לו חוזק שונה .
לאחר אפיה להוציא מהתנור לתת לעוגיות להתקרר מעט לעשות לפזר אבקת סוכר לעשות חיתוך עד הסוף .אני לא אחראית לקלוריות😁אוהבת אסיה גילעדוב

עוגיות פריכות בפה
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים