Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
קילו בצק עלים מופשר
2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה (500 מ"ל ביחד)
1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב / 1 כוס מים לפרווה
6 כפות סוכר
אבקת סוכר להגשה (לא חובה)

הכנה
בקערת המיקסר עם וו הקצפה נקציף את כל המצרכים מלבד בצק העלים לקרם יציב.

נפתח את בצק העלים על משטח עבודה ונקרוץ עיגולים בעזרת חותכן עוגיות רגיל (אפשר גם עם כוס).

נסדר את עיגולי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 200 מעלות רק עד להזהבה.

נוציא מהתנור ונצנן את עיגולי הבצק שלנו.

לאחר שהצטננו נפתח בעדינות כל עיגול בצק עם סכין, נמלא בקרם ונבזוק אבקת סוכר

עוגיות קרמשניט חגיגיות מ-5 מצרכים בלבד
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים