Share with:


חלבי

אופן הכנה

170 גר’ חמאה רכה,
1 כוס אבקת סוכר,
2 וחצי כוסות קמח רגיל,
1 ביצה
1 חלמון,
1/2 כפית אבקת אפיה,
כפית תמצית וניל,
קליפה מגורדת מחצי תפוז או לימון

אופציה
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים/שקדים/אגוזי מלך

ההכנה:
מערבלים במיקסר חמאה ואבקת סוכר,
ומוסיפים את יתרת החומרים,

מגבשים לבצק
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה, ומניחים שעה במקרר לקירור
קורצים עיגולים
מפזרים מעל העוגיות סוכר
ואופים עד להזהבה,
170 מעלות,12 דק’

עוגיות חמאה דניות
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים