Share with:


חלבי

אופן הכנה

הרי לכם המתכון לעוגיות המושלגות שלי ❤️

תעקבו גם באינסטגרם:

https://www.instagram.com/madlen_patisserie/

מצרכים: ( כ-20 עוגיות)
– 200 גרם שוקולד מריר
– 30 גרם חמאה
– 2 ביצים M
– 50 גרם סוכר
– 50 מ"ל חלב
– 60 גרם קמח
– 50 גרם אבקת שקדים
– חצי כפית אבקת אפייה

לטבילה:
-קערה קטנה עם סוכר
– קערה קטנה עם אבקת סוכר

אופן הכנה:
– ממיסים שוקולד וחמאה.
– מקציפים ביצים וסוכר לקציפה גבוהה ואווירירית כ-3 דקות.
– מקפלים את תערובת הביצים לתוך השוקולד.
– מוסיפים חלב ומערבבים.
– מנפים קמח, אבקת אפייה ואבקת שקדים לתוך התערובת.
– מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
– מכדררים כדורים במשקל 20 גרם כל אחד (כדי שיהיו בגודל אחיד) ומגלגלים בסוכר ואז באבקת סוכר.
– אופים בתנור שחום מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות. העוגיות יהיו רכות וזה בסדר, הן מתקשות כשהן מצטננות.

עוגיות מושלגות
מדלן אביבספר המתכונים של
מתכון של

מדלן אביב

36 מתכונים