Share with:


צמחוני חלבי

אופן הכנה

מאפינס :
3 ביצים
2 כפות טחינה
1 כף ממרח שקד לבן
2 כפות ריבת פרי סאן דלפור .
5 אגוזי מלך.
דודבנים סלסילה מגולענים טריים .
2 שזיפים אדומים
1 גזר
כפית קינמון
קופסת רסק תפוחי עץ
שקית אבקת אפיה .

הכנה :
להקציף את החלבונים עם האפייה.
את האגוזים ,הדובדבנים שזיפים והגזר לקצץ בסלייסר .
לשים את החלמונים בקערה עם הטחינה וממרח השקד לערבב טוב טוב להוסיף את הריבה הקינמון הפירות הקצוצים רסק התפוחים ולערבב טוב טוב אחר כך לאט להוסיף את קצף החלבונים ולערבב ליצוק לתבניות .
אם תרצו בתור מאפינס
אז הטעות שלי הייתה שלא שמתי נייר אפייה משומן בתחתית התבניות . ולאפות באמצע התנור חום 180
יצאו לכם מאפינס טובים .
אם תרצו כדורים כמו שהכנתי אז תאפו את התערובת בתבנית .
אחרי קירור לפורר בקערה להוסיף רוטב שוקולד .
1 כף קקאו דל שומן
1 כף קוקוס
1 כף סילאן
חצי כוס חלב
לערבב .
למיקרו 3 דקות .

להוציא לערבב ולהוסיף את זה על תערובת העוגה האפויה .
להוסיף 2 תמרים קצוצים .
לגלגל כדורים .
לגלגל בפירורי קוקוס…

עוגיות בריאות
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים