Share with:


פרווה

אופן הכנה

שבקייה רוזטה / פרח לוטוסכוס קמחחצי כוס קורנפלורחצי כוס סולת שקית אבקת אפיה כף סוכרחצי כפית מלחמעט ווניל 2 ביציםכוס וחצי מים פושרים או קרם קוקוס להכניס הכל לבלנדרלערבל טוב שלא יהיו גושיםלתת לבלילה 5-10 דקות במקררלחמם שמן במחבתלא בסיר עמוקרק בגובה של המכשיר ועוד סמ להכין נייר ניגובליצור מנייר כסף כדוריםלהניח הכל ולהתחיל לעבודלחמם שמןלהניח את הכלי בתוך השמןשיתחמםלהוציאלנגב מעט את השמן החם על נייר סופגלהטביע בבלילה 2/3 מהמכשירולהחזיר לשמן הרותחלנתק בעזרת שיפודמייד להניח אותם על הכדור אלומיניום שיתפסו צורהלטבול בסירופ 4 כוסות סוכר2 כוסות מים רבע כוס מיץ לימון לבשל על אש קטנה 20 דק,לנצן מעט ולטבול.

פורסם על ידי ‏תכלת אזולאי‏ ב- יום שני, 3 ביוני 2019

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
חצי כוס סולת
שקית אבקת אפיה
כף סוכר
חצי כפית מלח
מעט ווניל
2 ביצים
כוס וחצי מים פושרים או קרם קוקוס
להכניס הכל לבלנדר
לערבל טוב שלא יהיו גושים
לתת לבלילה 5-10 דקות במקרר
לחמם שמן במחבת
לא בסיר עמוק
רק בגובה של המכשיר ועוד סמ
להכין נייר ניגוב
ליצור מנייר כסף כדורים
להניח הכל ולהתחיל לעבוד
לחמם שמן
להניח את הכלי בתוך השמן
שיתחמם
להוציא
לנגב מעט את השמן החם על נייר סופג
להטביע בבלילה 2/3 מהמכשיר
ולהחזיר לשמן הרותח
לנתק בעזרת שיפוד
מייד להניח אותם על הכדור אלומיניום שיתפסו צורה
לטבול בסירופ
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
רבע כוס מיץ לימון
לבשל על אש קטנה 20 דק,
לנצן מעט ולטבול.