Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
1 כף מלח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים

סירופ סוכר :
3 כוסות סוכר
אחד וחצי כוסות מים
כמה טיפות לימון סחוט
כמה גבעולים של לימון גראס

ההכנה:
1. את כל המצרכים מערבבים היטב בקערה גדולה (הבצק צריך להיות דליל).
2. את הבצק מניחים להתפחה של שעה.
3. לאחר כשעה שבה תפח הבצק מחממים שמן עמוק בסיר.
4. בידיים רטובות קורצים עיגולים עם חור באמצע מן הבצק ומכניסים לשמן החם.
5. מוציאים כאשר הבצק מזהיב ומפזרים אבקת סוכר מעל..

. בתאבון.. לגבי הסירופ שמים את כל החומרים מלבד הלימון הסחוט מבשלים כ-15 דקות על אש בינונית מוסיפים את הלימון מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות ומכבים

ספינג'
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים