Share with:


פרווה

אופן הכנה

לשטוף ולחתוך סלי בערך 13 14 עלים וגבעולים
צרור כוסברה,פטרוזיליה,נענע
הכל לקצוץ דק
2 תפוחי עץ חמוצים מזן גרנד אלכסנדר או נקטרינות
ולפרוס לפרוסות דקות
חופן חמוציות ואת הכל לשים בקערה
חופן פיסטוקים אגוזי מלך או פיקנים קלויים לפזר מעל
לקלף בטטה מתוקה
ועם הקולפן להמשיך לחתוך לרצועות
להשרות את הרצועות בקערית עם מי קרח לכמה דקות
לנגב אותם היטב ולטגן
לשמור שלא ישרפו
להוסיף לסלט מעל

תיבול:
חצי כוס שמן זית
חצי כוס חומץ
3 כםות דבש או סילאן
כפית פלפל שחור גרוס
2 שיני שום כתוש לשקשק בשייקר ולשפוך מעל הסלט 10 דקות לפני ההגשה
סלט משגע במיוחד לימי הקיץ החמים

סלט עשבי תיבול עם תלתלי בטטה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים