Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
קילו קמח מנופה
2 וחצי כפות שמרים
1 אשל
חצי גבינה לבנה
1 מחמאה רכה
1א.אפיה
1סוכר וניל
כוס סוכר
2 ביצים
בערך כוס ורבע מים

למילוי:
גבינת כנען
פודינג וניל
2 כפות קרונפלור
חצי כוס סוכר
ביצה

סירופ סוכר
2 כוסות (400 גרם) סוכר
1 כוס (200 מ"ל) מים
1 כפית מיץ לימון

הכנה :
לערבב היטב בקערה את כל חומרי המילוי ולהניח בצד! לחלק את הבצק ל5 חלקים ועל משטח מקומח לרדד למלא לגלגל לגלילה ולחתוך כמו שושניות להניח בתבנית אפייה לכסות ולהתפיח עוד 15 דקות, למרוח ביצה,לחמם תנור ל170 מעלות ולהכניס עד להזהבה, להוציא ולמרוח סירופ! המתכון של לירון ביטון המקסימה

סינרולים מבצק שמרים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים