Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 כוס חלבונים
2 כוסות סוכר
כללים חשובים :
קערת המיקסר צריכה להיות יבשה ונקייה משומן לכן עדיף עם טיפת חומץ לנקות את הקערית והבלון .
להעמיד את קערת המיקסר עם החלבונים והסוכר על בן מארי (אמבט מים)עד שהסוכר נמס לחלוטין תוך כדי ערבוב מתמיד למי שיש מד חום בערך 60 מעלות ובמידה ולא פשוט עם האצבע נוגעים .
הקצפה מינימום 8 דקות
ואז אפייה על 80 מעלות עד לייבוש מלא,
בין 3 ל 4 שעות .

בהצלחה ענת .
ענת לוגסי
מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰
להזמנות בוואטסאפ 0528590448 קרית גת

נשיקות_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

14 מתכונים