Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

 

200 גרם אבקת שקדים
100 גרם אבקת סוכר
4 כפות קרונפלור
כוס וחצי קמח תמי
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
4 כפות מים מהברז
3 כפות שמן
1 מחמאה רכה
ללוש במקסר , אם יבש להוסיף עוד כף מים
לחמם ל180 להוציא בהיר בערך 20 ד
בהצלחה🧡🙏🏽🍷
(אפשר קמח רגיל)
אותו מתכון
רק בלי שמן
ורק 2 כפות מים … אם לא מסתדר תוסיפו את כף

בהצלחה🙏🏽🧡

עוגיות שקדים ללא גלוטן, פרווה ונמסות בפה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים