Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן פרוסות בצל
להוסיף גמבות איזה צבעים שרוצים
להוסיף חתיכה ג'ינג'ר קצוץ
שום קצוץ
גזר
כרוב
קישואים

אפשר להוסיף שעועית ירוקה,פטריות..וכל ירק שבא לכם

לטגן לפי טעמכם האישי(חלק אוהבים שהירקות יותר קשים וחלק אוהבים רך יותר) להוסיף רוטב סויה רוטב צ'ילי מתוק קרם קוקוס כפית גדושה חמאת בוטנים טיפונת מלח ..פלפל שחור גרוס

בסיר נפרד להכין נודלס..איזה סוג שאתם אוהבים.. לסנן ולערבב עם הירקות.. מי שרוצה להוסיף פרוסות חזה עוף לטגן לפני הכל להוציא ולהחזיר כשמאחדים בין הירקות לנודלס..

מעל אפשר לפזר בוטנים מלוחים..קשיו..שומשום..מה שרוצים

אני לא הוספתי חזה עוף למוקפץ..הכנתי אותו לחוד במחבת פסים..

טיבלתי ברוטב סויה רוטב צ'ילי טריאקי גבישי שום מלח ופלפל

נודלס פיצוץ
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים