Share with:


פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Sigalit Yamen‎‏ ב- יום חמישי, 18 ביוני 2020

קילו קמח.
שתי כפות שמרים יבשים
שתי ביצים
2כפות סוכר
‏ 3 כוסות מים פושרים
כף מלח
1/2כוס שמן

, ‏לציפוי !!
1 ביצה ‏
שומשום

אופן ההכנה!!
‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן‏ ‏ להסיף את המים בהדרגה נתחיל ללוש ‏,להוסיף מלח ‏,ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות ‏ ‏נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה ‏נחסה ‏את הבצק להכפלת הנפח ‏שעה וחצי כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק ‏נרדד נגלגל ‏ ונקלה ‏חלה לחמניות מה שרוצים ‏נניח . ‏בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה נכין ‏את הבלילה של הביצה ‏ ‏ונמרח מעל ‏נפזר מעל שומשום ‏ ‏נאפה ‏בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה ‏עד אזהבה ‏בהצלחה

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  להכנת חלות_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים