Posted by ג'וליאנה רומני חכמון on Tuesday, June 16, 2020
לרכיבים
2-3 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות חתוכות
כף פלפלת חריפה
כף פפלת מתוקה
כף שום כתוש/ טחון
2 חופני פול
טמין יבש
1/4 כפית כמון לסוף
חבילת פסטה
חבילת מרגז גורמה
להכנה
לסיר מוסיפים 2 כפות שמן. עגבניות טריות. רסק עגבניות
שום כתוש. טימין יבש. פלפלת חריפה פלפלת מתוקה. מים
נותנים בישול כ-10 דקות. מוסיפים את הפול ומבשלים 1/4שעה
מוסיפים 5 כוסות מים רתוחים מבשלים 10 דקות
מוסיפים מים רותחים לבישול הפסטה מבשלים.
5 דקות אחרונות של בישול להוסיף כמון לטעם