Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

שמים בסיר עמוק ליטר מים,
מוסיפים 3/4 קופסה של תירס כולל הנוזלים,
משאירים רבע מהקופסה לאחר כך.
מוסיפים בצל חתוך לרבעים.
מתבלים : חצי כף סוכר, חצי כף מלח, פלפל שחור,
שתי כפות סויה, אני הוספתי ציר של מרק עוף שהיה לי בערך כוס וחצי (אם אין תוסיפו עוד מים)
מביאים את הכל לרתיחה.
שמים בכוס כף קרונפלור, ומדללים אותה בחצי כוס מים עד שאין גושים.
טוחנים את המרק, מוסיפים לאט לאט את הקורנפלור וכל הזמן מערבבים, שלא יהיו גושים.
מוסיפים את יתרת התירס ומערבבים, מבשלים עוד 3-4 דקות.
שמים בכוס ביצה ומערבבים, מוסיפים מלח ופלפל..
מוזגים אותה לאט למרק וכל הזמן בוחשים…
מבשלים עוד שתיים שלוש דקות, וזה מוכן.

מוזגים לקערה מפזרים בצל ירוק…
ונהנים מהטעם ❤️
מרוש׳קה 💕💕

מרק תירס סיני ❤️_מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים