Share with:


פרווה

אופן הכנה

לטגן 2 3 בצלים קצוצים גס
לעד הזהבה קלה
להוסיף סלסלת פטריות פורטובלו או שמפיניון מקופסה
לחתוך לקוביות 2 3 גזרים,תפוחי אדמה
בטטה מתוקה
חופן כוסברה ושמיר
עגבניה אחת לקוביות קטנות ולערבב היטב להוסיף מים רתוחים עד מחצית הסיר וכשרותח להוסיף תיבול:
רבע כפית פלפל שחור
כף גדושה מרק עוף ובצל
כף אבקת פטריות רבע כפית חוואיג"
כוס גריסים שטופים היטב
כוס דוחן

לבשל הכל ו סוף הבישול להוסיף כוס מהול עם כף קמח ,לבחוש היטב שלא יהיו גושים ולשפוך מעל המרק
עוד 5 דקות בישול והכל מוכן

ממש טעים ומשביע

מרק גריסים עשיר בירקות
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים