Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות סולת
2 כוסות קמח
קורט מלח
1 כף סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן רותח
1 כוס מים חמים
1 סוכר וניל

דבש
3 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
מיץ מחצי לימון
2 טיפות מי ורדים

מילוי
1 חבילת תמרים ואקום
1 כוס אגוזים קצוצים
2 טיפות מי ורדים
1 כף שמן

אופן ההכנה
לשים בקערה סולת קמח סוכר מלח ביצה לערבב לשפוך מעל מים ושמן ולערבב לקבלת בצק נעים.
לתת לנוח רבע שעה .

להכין את הדבש .
לבשל על הגז מים סוכר ולימון רבע שעה בערך שיתקבל סירופ לאמסמיך מדי לכבות את הגז להוסיף מי ורדים .

להכין את המילוי .
לחמם כף שמן עם התמרים שיתרכחו מעט להוסיף את האגוזים ומי הורדים ולקרר מעט.
לקחת חתיכת בצק קטנה לשטח עם הידיים לשים באמצע מילוי ולסגור לכדור לו רחתתאת המכשיר וללחוץ לקבלת הצורה ולטגן בשמן חם על אש בינונית עד להזהבה לקרר מעט ולתבול בדבש חם .

את המכשיר ניתן לקנות במקס סטוק או בשווקים 25 שח .

מקרוד מעוצב אפוי בתנור_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים