Share with:


חלבי

אופן הכנה

מי זוכר / זוכרת
ממתק קוקוס ורוד אבל בהכנה ביתית
הוא סופר טעיםםם
הינו עומדים בקיוסק ומחכים להינות מביס ורוד וטעים ממנו
אפשר גם לחתוך לאורחים לעיגולים יפים
וזה נשאר המון זמן טעים
היי חברים וחברות …מתכון של קרין המדהימה
לתערובת קוקוס
חצי כוס מים 120 מייל
50 גרם חמאה
פחית חלב ממותק מרוכז
300 גרם קוקוס
לציפוי…150 גרם קוקוס
סירופ מלבי 60 מייל
או רבע תרכיז פטל
בסיר גדול להניח תמים..תחמאה..תחלב המרוכז עד רתיחה ממש טובה שיראה כאילו גולש
לכבות גז לשים את 300 גרם הקוקוס ובכף עץ לערבב עד לבצק
רך ורטוב
לקרר לטמ החדר
ליצור גליליות קבבים
כול פעם כרבע ולחבר בנהם על נייר אפיה פתוח לרוחב…במרכז
מקפלים את נייר האפייה לחצי מעל התערובת
מצמידים סרגל לקבב מעל הנייר..מושכים את קצה הנייר התחתון אלינו ומתקבל גליל מושלם
מגלגלים את הקבב בנייר אפיה ומקפיאים לחצי שעה
או במקרר שעתיים
לציפוי ..משפשפים את הקוקוס והסירופ ביד ושמים במגש
מוציאים את הגלילים מההקפאה ומגלגלים בציפוי …שומרים במקרר ומתעלפים מהטעם
בהצלחה

מתכוןמתכון