Share with:


חלבי

אופן הכנה

590 גרם קמח לחם
150 גרם חלב
150 גרם מים
60 גרם חמאה רכה
70 גרם ביצים
12 גרם מלח
18 גרם שמרים
30 גרם סוכר
120 גרם שוקולד צ'יפס

אופן הכנה

מכניסים את כל החומרים למיקסר מלבד מלח ושוקולד צ'יפס

לשים על מהירות נמוכה-בינונית 3-4 דקות
עוצרים את המיקסר ומוסיפים את המלח

לשים על מהירות גבוהה עד שנוצר בצק אחיד מוסיפים שוקולד צ'יפס ולשים מעט

מניחים בקערה ומניילינים, מתפיחים עד שמכפיל את נפחו

מחלקים את הבצק ל24 כדורים ומניחים בתבנית מאפינס מתפיחים כחצי שעה נוספת

אופים ב170 מעלות

מיני לחמניות שוקולד צ'יפס
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים