1 קישוא
2 גזרים
1 פילפת אדום
1 פילפל כתום
4 פירחי כרובית
שהושרו וסוננו
רבע כרוב לבן
רצועות חזה עוף
חצי כוס גריסי פנינה
את כל הירקות
לחתוך לרצועות
גם את החזה עוף
במחבת מחממים שמן
שמים את הפילפלים והגזר
מערבבים 5 דקות
מוסיפים את הכרוב
קישוא והכרובית
מערבבים 5 דקות נוספות
מתבלים
מלח
רוטב סויה
רוטב צילי מתוק
כף שטוחה פפריקה
כפית קטנה דבש
מערבבים טוב
מוסיפים חצי כוס מים
מבשלים תוך כדי עירבוב
במשך 5 דקות
מוסיפים את גריסי הפנינה
וממשיכים 10 דקות נוספות על אש נמוכה
לערבב מידי פעם
בתאבון