Share with:


צמחוני

אופן הכנה

כוס אורז שטוף ומסונן
כוס עדשים שהושרו
מהלילה וסוננו
2 בצלים קצוצים
בסיר מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה
מוציאים אותו לצלוחית
ושמים בצד
באותו סיר מוסיפים כף שמן
שמים את העדשים
ומאדים ל2 דקות
מוסיפים כוס מים רותחים
עם חצי כף מלח
מבשלים עד שמתאדים המים
מוסיפים את האורז
חצי כפית מלח ופילפל שחור ומערבבים ל3 דקות
ומוסיפים עוד כוס ורבע מים רתוחים
ומבשלים עד שהמים מתאדים
מכבים את האש
מכסים את הסיר עם נייר סופג ןמעליו המיכסה
למשך 10 דקות
מערבבים עם מזלג להפריד
ושמים את הבצל המוטגן
ומערבבים
בתאבון

מג'דרה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים