Share with:


צמחוני

אופן הכנה

3 כוסות אורז
2 בצל קצוץ להזהבה
100 גרם צימוקים להזהבה
1/4 כוס שמן חמניות
1/4 כפית הל
1/4 כפית כורכום
2 כוסות מים רותחים/ ציר מרק עוף טעם משגע את המים אני מוסיפה לפי ראות עיני

 

הכנה
משרים אורז במים שעה.

שוטפים היטב. ומטגנים מורידים מהכיריים..

מטגנים את הצימוקים. קלות ומעבירים לסיר האורז..

מזהיבים בצל ומעבירים לסיר האורז. מערבבים עם מזלג קלות.

מחזירים לכיריים. מוסיפים את התבלינים והמים הרותחים. מערבבים קלות. מכסים במפית מטבח נקייה עם מכסה. לבישול איטי על להבה נמוכה. יוצא אחד אחד מאד טעים.

אורז עם צימוקים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים