Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חדפעמי חם
מכינים חצי כוס מים רותחים וכף אבקת קפה שמים בצד
מקציפים
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
סוכר וניל
מוסיפים בהדרגה
100 גרם נטורינה מומסת
את חצי כוס הקפה
.חצי כוס דבש
כפית קינמון
כוס ןחצי קמח
ו1 אבקת אפיה
ממלאים תבנית מאפינס מהבלילה כחצי גובה תבנית
מפזרים מעל פרוסות דקות של שקדים
180 מעלות
כ35/40 דקות

מאפינס דבש בקישוט פרוסות שקדים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים