Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחמניות בציפוי חמניה רכות וטעימות
2 סוגי קמחים

הכנת הבצק..
בקערת המיקסר
שמים..
3/4 כוס קמח מלא
2 3/4 כוס קמח לבן
כף שמרים
1/4 כף משפר אפיה
1/4 כוס שמן(חמניה)
1/4 כוס סוכר
כפית מלח
כוס ורבע מים חמימים
(מוסיפים בהדרגה)

לשים כ8 דקות
מנוחה כשעה

מחלקים לכדורים(10)
כל כדור מרדדים
למעלה ומטה
מגלגלים כרולדה
ושמים בתבנית
כך מכינים את כל הכדורים
מורחים..
חלמון וכפית שמן מעורבבים
מעל מפזרים גרעיני חמניה
מנוחה כ20 דקות

180 מעלות
20/25 מעלות

לחמניות בציפוי חמניה רכות וטעימות_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים