Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מתכון של רון יוחננוב..
אני הכנתי קילו – יצאו 4 לחמים.

1 ק"ג קמח
2 כפיות מלח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
600 מ"ל מים בתמפרטורת החדר.
אופן ההכנה-
בקערה להניח את המלח
מעל את הקמח , סוכר ושמרים
ואז מים.
ללוש הייטב בערך 10 דקות.
( אפשר במיקסר- יוצא מעולה).
לכסות את הקערה ולהתפיח
בערך שעתיים.
לחלק את הבצק ל- 4.
לקמח מעט את המשטח
ולרדד את הבצק.
כל חלק מרדדים למלבן,
ומגלגלים את המלבן לרולדה.
מעבירים מיד לשקית צליה (קוקי).
סוגרים הייטב.
מניחים בתבנית של התנור
מתפיחים חצי שעה.
אופים בתנור שחומם מראש
ל- 200 מעלות, כחצי שעה.
בתחתית התנור להניח את התבנית.
להוציא את הלחם ישר על רשת
להוריד את השקית
ולתת ללחם להתקרר הייטב.
יצא טעים ❤️❤️

לחם של פעם בשקית קוקי-יצא מושלם❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

298 מתכונים