Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
3 כוסות מים
2 כפות שמרים
1 ביצה
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס שקדים
2 כפות שומשום
כף מלח
כף אניס

אופן הכנה:
לנפות קמח לשים עם שמרים
וסוכר לערבב להוסיף מים לערבב להוסיף שמן ביצה וכל החומרים
כף מלח.לאפות בחום 180 30 דקות
לעשות עיגולים לגזור מסביב במספריים להניח ביצה קשה במרכז
את הביצה צבעתי.
בתאבון Roz

לחם פורים מרוקאי
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים