Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם קמח לחם.
כף שמרים
כף סוכר
כף מחוקה מלח
2 כפות שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים כוס אונברסלית.

אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים עם כף עץ.
מכסים עם ניילון לחצי שעה.
אחרי חצי שעה.. מרטיבים את הידיים מקפלים מארבע כיוונים.. ככה עושים ארבע פעמים.
לאחר ארבע פעמים מורידים את הבצק על משטח מקומח עם מספיק קמח.. מחלקים לשניים. פותחים מעט את הבצק ומקפלים פנימה עד קבלת רולדה. מעבירים לתבנית אינגליש גדולה. מתפיחים עד הכפלה. מחממים תנור 220 מעלות עם תבנית מים. בתחתית התנור.
אופים 20 דקות מוצאים את התבנית של המים וממשיכים לעוד חמש דקות… עד הזהבה.

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

לחם מטורף ללא שקית הכי טעים שיש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים