Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
1 ק"ג קמח כוסמין מלא
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
1 כף משפר אפייה (לא חובה)
2 כפיות מלח
4 כפות שמן זית
3 כפות סוכר חום
3 כוסות מים (כוס זכוכית רגילה) ואם צריך עוד אז אפשר להוסיף עד חצי כוס
תוספות:
חצי כוס חמוציות או חצי כוס אגוזי מלך קצוצים או שניהם.(לא חובה)
הכנה
מניחים בקערת מיקסר את כל החומרים מלבד המים והמלח,
בעזרת וו לישה מתחילים לערבל לאט לאט בהמשך מוסיפים את המים והמלח – אם צריך אפשר להוסיף עוד מעט מים לפי הצורך
מוסיפים את התוספות – אגוזים וכו'
לשים עוד 10דקות
לכסות ולהשאיר לתפוח
כעבור שעה כשהבצק הכפיל את נפחו
מוציאים על למשטח מקומח יוצרים שני כיכרות יפות ומניחים בתוך תבנית מלבנית גדולה ומקומחת, להבריש את הלחם עם ביצה או שמן לפזר שומשום,גרעיני חמנייה, להתפיח שנית.
לאפות בחום 180עד 200 מעלות, בערך 30 עד 45 דקות. (כל אחד מכיר את התנור שלו)
בהצלחה!
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

לחם כוסמין טעים ובריא ♥
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים