Share with:


פרווה

אופן הכנה

מהמטבח של רחלי 💝

קילו קמח.
שתי כפות שמרים.
רבע כוס שמן.
כף מלח.
ארבע כפות סוכר.
שלוש וחצי כוסות מים.

אופן ההכנה.

מכניסים את כל המצרכים חקירת מיקסר.לשים טוב טוב ולבסוף מוסיפים את השמן עד שהבצק רך ונעים למגע.
מנחים להטפחה בערך 40 דק'
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל 12 חלקים ושנים בקרית שמן כדי למרוח .
פותחים את הבצק ומורחי קצת שמן ומקפלים כמו ג'חנון .ככה את כל הבצק ונותנים שוב לבצק לתפוח ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ 40 דק'

הכמות מספיקה לשני סירים של ג'חנון. בהצלחה 💝

קובנה_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים