Share with:


פרווה

אופן הכנה

תכינו תהנו ושתפו ❤ ללא ביצה 🙂
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר (תירצו מתוק תוסיפו עד לחצי כוס)
1/2 כוס שמן
כפית מלח
ומים כמה שנכנס עד לבצק נעים ורך בערך 2,1/2 כוסות .
חסר עוד מים תוסיפו בכפות .
לעבד לבצק חלק ולהתפיח כ 40 דקות ,
לחלק לחצי וליצור צורה עגולה או אליפסה .
לא לשכח לחרוץ סימנים לפני התפחה שניה.למרוח מים קרים ולפזר כל מה שאתם אוהבים קמח,גרעיני חמניה,גרעיני דלעת ,שומשום לבן או שחור.180 מעלות כ30-35 דקות

.בהצלחה

יום נעים ובשורות טובות.

מתכוןמתכון

לחם בית בטעם של פעם _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים