Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
3 וחצי כוסות קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כף שמן
כוס וחצי מים
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
בקערת המקסר נשים קמח שמרים סוכר שמן כוס מים ונתחיל ללוש. ,נוסיף חצי כפית מלח ‏ונמשיך ללוש ‏שמונה דקות לבצק רך ונעים נוציא את הבצק, נניח על צלוחית. ‏ ‏נעטוף ‏בניילון נצמד להתפחה שעה וחצי אחרי שעה וחצי על משטח מקומח ניצור צורה מה שרוצים ‏נצפה בקמח ‏מעל עם סכין חדה מבצעים חתך ‏בחלקו ‏העליון של הבצק. ‏ומניחים על תבנית עם נייר אפיה ‏לעוד חצי שעה. התפחה. ‏ ‏כעבור חצי שעה מחממים תנור על 200 מעלות אופים ‏את הבצק 35 דקות בתאבון, סיגלית ימין

לחם ביתי
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים