Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים
‏כרוב ניצנים טרי 500 גרם
‏בצל גדול אחד
שני בצל ירוק
‏שתי שיני שום

תבלנים
‏כפית פפריקה אדומה
‏ 1/4 כפית אגוז מוסקט
‏כפית מלח
כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף, או לפי הטעם

‏אופן ההכנה
‏שוטפים וחותכים את תחתית כורבי הניצנים
‏מכניסים לסיר ממלאים מים מביאים לרתיחה מסננים מנכים בצד ,מחממים שמן בסיר ‏נפרד ‏מוסיפים את הבצל מטגנים עד הזהבה ‏מוסיפים את השום הבצל ירוק את התבלינים מכבים את האש ‏יוצקים את התערובת של הבצל כורבי הניצנים ‏מניחים בתבנית מכניסים לתנור על 180 מעלות ‏40 דקות עד אזהבה ‏בתיאבון

כרוב ניצנים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים