מצרכים
כרוב ניצנים טרי 500 גרם
בצל גדול אחד
שני בצל ירוק
שתי שיני שום
תבלנים
כפית פפריקה אדומה
1/4 כפית אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף, או לפי הטעם
אופן ההכנה
שוטפים וחותכים את תחתית כורבי הניצנים
מכניסים לסיר ממלאים מים מביאים לרתיחה מסננים מנכים בצד ,מחממים שמן בסיר נפרד מוסיפים את הבצל מטגנים עד הזהבה מוסיפים את השום הבצל ירוק את התבלינים מכבים את האש יוצקים את התערובת של הבצל כורבי הניצנים מניחים בתבנית מכניסים לתנור על 180 מעלות 40 דקות עד אזהבה בתיאבון